Składniki:
zboża, oleje i tłuszcze, roślinne ekstrakty białkowe, jaja i pochodne jaj, nasiona, minerały, mięso i składniki pochodzenia zwierzęcego, składniki pochodzenia roślinnego. Źródła białka: mączka sojowa, suszone jaja, glutenowa mączka kukurydziana.
Analiza:
białko 16,7%, zawartość tłuszczu 21,9%, surowy błonnik 2,4%, surowy popiół 5,2%, wapń 0,78%, fosfor 0,55%, sód 0,17%, potas 0,86%, magnez 0,12%; na kg: witamina A 27 814 j.m., witamina D3 715 j.m., witamina E 550 mg, witamina C 90 mg, beta-karoten 1,5 mg, miedź razem 2,9 mg. DODATKI NA KG: Dodatki żywieniowe: 3b103 (żelazo) 19,7 mg, 3b202 (jod) 1,3 mg, 3b502 (mangan) 3,9 mg, 3b603 (cynk) 136 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, z naturalnym przeciwutleniaczem.