Składniki:
jagnięcina 66% (w tym ok. 64% mięsa z mięśni i serc, ok. 22,5% płuca, ok. 13,5% wątróbka), bulion z jagnięciny i kryla 28,8%, kryl antarktyczny 4% (suszony 0,33%), minerały 1%, olej z łososia 0,1%, algi morskie (spirulina) 0,1%.
Analiza:
białko surowe 10%, tłuszcz surowy 8,2%, popiół surowy 2,6%, włókno surowe 0,5%, wilgotność 78,5%, wapń 0,59%, fosfor 0,41%. Dodatki żywieniowe/kg: witamina D3 - 200, witamina E - 51, tauryna - 2400, cynk jako monohydrat siarczanu cynku - 15, mangan jako monohydrat siarczanu manganu (II) - 3, jod jako bezwodny jodan wapnia - 0,75. Energia metaboliczna (kcal/100g) - 109,88.
PRZECHOWYWANIE: Przechowuj w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu trzymaj w lodówce max. 24 h.