Składniki:
82% Indyk, Gęś i rosół z kurczaka (mięso, podroby), 8% tłuszcz z kurczaka, 5% bataty(słodkie ziemniaki), 1,3% olej z łososia, 1% żurawina, 1% minerały.
Analiza:
białko 6,5%, tłuszcz 11,0%, popiół surowy 2,1%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 77%, wapń 0,19%, fosfor 0,10%, sód 0,08%, potas 0,30%, kwasy tłuszczowe Omega-3 0,42%, Omega-6 1,50%
Zrównoważony stosunek wapno/fosfor 1,9/1 (0,19%/0,10%). Wartość energetyczna: 121,77 Kcal/100g, 509,49 kJ/100g. Dodatki żywnościowe ważne dla fizjologii odżywiania/kg: witamina D3 220 IE, cynk jako siarczan cynku, monohydrat 27,5 mg, mangan jako siarczan manganu (II), monohydrat 1,5 mg, miedź jako siarczan miedzi 1,3mg, jod jako jodan wapnia 0,83 mg, Tauryna 2000 mg, Biotyna 330 ?g.