Składniki:
Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 4%), ryby i produkty rybne, zboża drożdże,
składniki mineralne, cukry.
Źródła białka:
Kurczak, nerki wieprzowe, tchawica wieprzowa, wątroba wieprzowa, sproszkowane osocze,
łosoś i drożdże.
Dodatki dietetyczne:
Wit. A 1800 IU/kg, Wit. D3 250 IU/kg, E1 53,5 mg/kg, E2 1 mg/kg, E4 6,6 mg/kg,
E5 9,5 mg/kg, E6 130 mg/kg, E8 0,09mg/kg.
Analiza:
Wilgotność 82%,Białko 7,3%,Oleje i tłuszcze surowe 5%,Popiół surowy 1,5%,Włókno surowe 0,6%,Wapń 0,15%,Fosfor 0,12%,Potas 0,36%
Sód 0,09%,Tauryna 850 mg/kg