Składniki:
skrobia kukurydziana, hydrolizat piór o niskiej masie cząsteczkowej (źródło L-aminokwasów i oligopeptydów), olej koprowy, olej sojowy, sole mineralne, włókno roślinne, pulpa z cykorii, fruktooligosacharydy, olej rybny, mono- i diglicerydy kwasów palmitynowego i stearynowego estryfikowane kwasem cytrynowym, tłuszcz zwierzęcy, wyciąg z aksamitki wzniesionej (źródło luteiny). Źródło białka: hydrolizat piór o niskiej masie cząsteczkowej. Źródło węglowodanów: skrobia kukurydziana.
Analiza:
Białko surowe: 18,0% - Oleje i tłuszcze surowe: 16,5% - Popiół surowy: 6,5% - Włókno surowe: 1,7% - Niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe (Kwas linolowy): 27,2 g/kg.