Analiza:
białko surowe 31%, zawartość tłuszczu 16,0%, wilgotność 10,0%, popiół surowy 7,0%, włókno surowe 2,2%, wapń 1,6%, fosfor 1,1%, kwasy tłuszczowe omega-3 0,2%, kwasy tłuszczowe omega-6 1,9%.
Dodatki dietetyczne na 1 kg: witamina A (3a672a) 20 000 IU, witamina D3 (E671) 1200 IU, witamina E (?-tokoferol) (3a700) 500 mg, biotyna (3a880) 0,6 mg, chlorek choliny (3a890) 600 mg, uwodniony aminokwasowy chelat cynku (3b606) 90 mg, chelat żelazowo-aminokwasowy, hydrat (E1) 80 mg, aminokwasowy chelat manganowy, hydrat (E5) 35 mg, jodek potasu (3b201) 0,65 mg, chelat miedzi z aminokwasami, hydrat (E4) 15 mg, organiczna postać selenu wytwarzana przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (3b8.10) 0,2 mg. Zawiera przeciwutleniacze zatwierdzone w UE: ekstrakty tokoferolu z olejów roślinnych (1b306), palmitynian askorbylu (1b304) & wyciąg z rozmarynu. Energia metaboliczna: 3860 kcal/kg