Składniki:
świeże mięso jagnięce, wątroba, płuca (ogólnie: 30%); ryż (30%); mączka z owsa pastewnego; jagnięce białko; suszony (10%); białko drobiowe, z niską zawartością popiołu (7,5%); mączka rybna z ryb morskich (3,5%); suszone, odcukrzone wysłodki buraczane; sproszkowane (suszone) jajka; żelatyna hydrolizowana (2,5%); drożdże piwne (2,5%); strąki szarańczyny strąkowego, suszone; tłuszcz drobiowy; olej roślinny (palmowy, kokosowy); chleb świętojański; nasiona szałwii (1,5%); wątróbka drobiowa hydrolizowana; chlorek sodu; chlorek potasu
Analiza:
białko (26%), tłuszcz (15%), błonnik (2,8%), popiół (7,5%), wapń (1,35%), fosfor (0,9%), sód (0,3%), witaminy, lecytyna.